Haketus Lohja

Haketus Lohjalla

Hakettamalla eroon turhista oksista ja lehdistä! Teemme haketusta Lohjalla kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja kunnallisille toimijoille. Tilaa meidät silppuamaan turhat oksat, lehdet ja muu puuroska hakkeeksi, jonka voit halutessasi hyödyntää vaikka omassa pihassasi. Haketus säästää sinulta ennen kaikkea aikaa ja vaivaa, jonka edellä mainitun roskan hävittäminen muuten vaatisi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää hakettamiseen liittyvistä tarpeistasi!

SOITA DANIEL 045 490 7529

Jätä yhteydenottopyyntö:

  Hakettaminen Lohja

  Hakettamalla eroon puuroskasta

  Kun puu kaadetaan, sen runko ja isoimmat oksat voidaan usein hyödyntää polttopuuna tai myydä sahatavaraksi tai muuhun käyttöön. Jäljelle jäävät oksat sekä pienemmät osat ovat usein vähemmän arvokkaita ja niiden käsittely voi olla haastavaa. Haketus tarjoaa tehokkaan ratkaisun näiden jäännösmateriaalien käsittelyyn.

  Haketuksessa ylimääräiset puun oksat ja lehdet sekä muu pienempi materiaali silputaan hakkurin avulla pieniksi palasiksi eli hakkeeksi, joka voidaan hyödyntää esimerkiksi pihalla tai kompostissa.

  Tilaa meiltä puuroskan haketus Lohjalla joko puunkaadon yhteydessä tai erikseen, jos tontiltasi on esimerkiksi aiemmin kaadettu puu.

  Hakettaminen

  Miksi tilata haketus puunkaadon yhteydessä?

  • Helppous ja vaivattomuus: Kun valitset haketuksen puunkaadon yhteydessä, säästät itsesi monilta jälkitöiltä, joita oksien ja lehtien hävittäminen vaatii. Me siis huolehdimme sekä puun kaatamisesta että jäännösmateriaalin tehokkaasta käsittelystä, jolloin tehtäväksesi jää vain hakkeen hyödyntäminen haluamallasi tavalla tai voimme kuskata sen pois tontiltasi.
  • Ympäristöystävällisyys ja monipuolinen hyötykäyttö: Haketus on erittäin ympäristöystävällinen tapa käsitellä puujäte. Haketta voidaan hyödyntää monin tavoin, mikä vähentää tarvetta kaatopaikkatilalle ja vähentää hiilijalanjälkeä. Haketta voi käyttää monipuolisesti esimerkiksi omassa pihassasi – kuten maanpeitteena estämään rikkakasvien kasvua, säilyttämään maan kosteutta tai kompostin parantajana.
  • Ammattitaito: teemme puunkaatoa Lohjalla turvallisesti, tehokkaasti sekä asiakasta kuunnellen ja samalla tavalla teemme myös haketusta. Käytämme vain laadukkaita ja tehokkaita laitteita, jotka soveltuvat monenlaisille puumateriaaleille ja takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Näin sinun ei tarvitse vaarantaa itseäsi, tekemällä haketusta itse ja haketus tulee varmasti tehtyä laadukkaasti.

  Haketuksen hyödyt

  • Hakettamisen hyödyt ovat moninaiset, kuten jätemateriaalin kierrätys, luonnonvarojen säästäminen ja maaperän kunnon parantaminen. 
  • Haketta on myös helpompi siirrellä kuin irtonaisia oksia tai lehtiä.
  • Haketus on tehokas tapa käsitellä ja hyödyntää puumateriaalia, joka saattaisi muuten jäädä käyttämättömäksi tai jonka hävitys voisi aiheuttaa lisäkustannuksia.

  Mitä hakkeella voi tehdä?

  Haketta voidaan käyttää esimerkiksi maanpeitteenä puutarhoissa ja maisemaprojekteissa. Se auttaa säilyttämään maaperän kosteuden, estämään rikkakasvien kasvua ja ehkäisemään eroosiota. Haketta voidaan myös lisätä kompostiin, jossa se auttaa parantamaan kompostin rakennetta.

  Hake säilyy oikein säilöttynä parhaimmillaan todella pitkään. Hakkeen säilyttämisessä on kuitenkin syytä ottaa huomioon, ettei se pääse kastumaan tai muuten se voi homehtua. Hakkeen säilytyspaikan tulisi olla kuiva ja tuulettuva.

  Miten haketus toimii?

  1. Poistetaan ylimääräinen lika, kivet ja muut epätoivotut materiaalit haketettavan materiaalin joukosta, jotta hakkurin terät eivät vaurioidu niistä
  2. Syötetään oksat, lehdet ja muu materiaali hakkuriin, joka silppuaa ne pieniksi palasiksi
  3. Kerätään haketettu materiaali säkkiin tai muuhun astiaan tai säiliöön, josta se voidaan levittää maahan, kompostiin, kukkapenkkiin tai kuskata muualle.

  Tilaa Puunkaatajilta haketus Lohjalla!

  Puunkaatajat yhteiskuvassa