Puupalvelut Lohja

Puunkaatajina tarjoamme laajan valikoiman erilaisia puiden poistamiseen, hoitamiseen ja ylläpitoon liittyviä palveluita asiakkaillemme. Suhtaudumme puihin erittäin intohimoisesti ja hoidamme oikeastaan kaikki puihin liittyvät työt, joita asiakas meiltä tarvitsee. Mikään työ ole meille liian pieni tai suuri hoidettavaksi, sillä meillä on myös laaja kumppaniverkosto, kenen palveluita voimme tarvittaessa hyödyntää. Meillä on välineet ja asiantuntemus tehdä työ turvallisesti, nopeasti sekä asiakkaan tarpeita kuunnellen. Meiltä saat puupalvelut Lohjalla erittäin huolella ja ympäristöä kunnioittaen toteutettuna.

Lue alta lisää palveluistamme ja ota rohkeasti yhteyttä sopiaksesi maksuttomasta arviokäynnistä tontillesi.

SOITA DANIEL 045 490 7529

Puunkaato Lohja

Pääasiallinen palvelumme on puiden kaataminen ja poistaminen tonteilta. Teemme siis puunkaatoa: suorakaatoina, kiipeilykaatoina sekä koriautosta. Teemme kaadot kokonaisvaltaisesti, turvallisia työskentelytapoja noudattaen.

Lue lisää aiheesta: Puunkaataja Lohjalla

Puunkaatoa

Kantojen jyrsintä

Puunkaadosta jää jäljelle aina kanto, joka voidaan joko jättää sellaisenaan paikoilleen tai jyrsiä. Kantojyrsintä tehdään tarkoitukseen sopivalla jyrsimellä, yleensä joko käytännöllisistä tai esteettisistä syistä.

Kanto voi olla esimerkiksi turvallisuusriski, johon vaikkapa lapsi voi kompastua ja satuttaa itsensä. Erityisesti sateella kanto ja sen juuret voivat olla liukkaita, joten jos se sijaitsee keskeisellä paikalla, kannattaa se jyrsiä.

Aina kanto ei myöskään näytä kovin hyvältä, joten se voidaan jyrsiä myös esteettisistä syistä tai jos sen tilalle halutaan rakentaa tai istuttaa jotain muuta.

Lue lisää aiheesta: Kantojyrsintä Lohjalla

Kantojyrsintää

Hakettaminen

Hakettaminen on prosessi, jossa puunkaadosta syntyneet oksat, lehdet ja muu ylimääräinen silputaan hakkurin avulla pieniksi palasiksi eli hakkeeksi. Valitsemalla meiltä haketuksen puunkaadon yhteydessä säästät erityisesti aikaa ja vaivaa, joka lehtien ja roskien hävittäminen vaatii.

Haketus on tehokas tapa käsitellä ja hyödyntää puumateriaalia, joka saattaisi muuten jäädä käyttämättömäksi tai jonka hävitys voisi aiheuttaa lisäkustannuksia. Haketta voidaan käyttää esimerkiksi maanpeitteenä puutarhoissa ja maisemaprojekteissa. Haketta voidaan myös lisätä kompostiin, jossa se auttaa parantamaan kompostin rakennetta.

Lue lisää aiheesta: Haketusta Lohjalla

Hakettaminen

Puun oksien leikkaus

Puun oksien leikkaus on tarpeen esimerkiksi silloin, kun puu sijaitsee talon vieressä ja sen oksat voivat katketessaan aiheuttaa vaaratilanteita. Esimerkiksi kovalla tuulella tai myrskyllä.

Oksien karsiminen voi olla tarpeen myös silloin, kun oksat pudottavat talon katolle lehtiä tai havunneulasia, jotka pidemmän päälle heikentävät katon kuntoa. Oksia voidaan karsia myös esteettisistä syistä, esimerkiksi silloin kuin oksat peittävät valoa tai näkymää tontilta.

Vastaavasti, jos puu sijaitsee tien vieressä ja sen oksat tulevat tien päälle, voidaan oksia karsia puun alaosasta, jotta oksat eivät tule autojen tai muun liikenteen tielle. Lisäksi oksia kannattaa leikata, jos ne meinaavat mennä esimerkiksi sähköjohtojen päälle, jolloin ne voivat aiheuttaa sähkökatkoja.

Puun oksien leikkaus

Tontin raivaus

Tontin raivaus on toimenpide, joka valmistelee maa-alueen rakentamista tai muuta käyttöä varten poistamalla alueelta ylimääräiset puut, kannot, pensaat ja kasvillisuuden.

Tontin raivauksella pyritään luomaan turvallinen ja käytännöllinen alue rakentamiselle tai muuta käyttötarkoitusta varten sekä mahdollisesti parantamaan tontin ulkonäköä ja arvoa.

Tontin raivausta

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti.

Puunkaatajat yhteiskuvassa